2008. december 2., kedd

Fizikán

Sziasztok!

Ahogy ígértem, friss élményekkel jelentekezem. Nem is rizsázok annyit, rátérek a lényegre, csak annyit elárulok előzményként, hogy barátom, Áron ma egy levelet kapott az igazgatótól, hogy a szülei vegyenek részt valami összejövetelen ami a sulival kapcsolatos Nem kell megijedni, Áron nem tett rossz fát a tűzre. Ennek hatására írtunk két levelet, az igazgató nevében:

Kedves Szülő!

Ezúton értesítem, hogy K. Á. ellen rendőrségi nyomozás folyik.

A meghallgatásra 2009. február. 31-én, hétfőn 17 órakor iskolánk tanárijában kerül sor. K. Á.-t a rendőrség bűnsegédlettel gyanúsítja. A gyanú szerint segédkezett K. B.-nak megerőszakolni a ...-es fiúkat. A gyanú szerint K. Á. szerezte be a felcsatolható rózsaszín műpéniszt, másnéven műfaszt, amellyel K. B. - a tettes - szétkefélte a fiúk seggét.

Megjelenésére számítunk, reméljük, hogy Ön is tisztább képet kap a fia tettéről. Reméljük, valamilyen úton-módón kiderül, hogy K. Á. nem bűnös.

Tisztelettel

K. F.

igazgató

Kedves Szülő!

Ezúton értesítem, hogy az Ön lánya...vagy fia? Inkább gyermeke... Szóval R. N. túl...ronda, ahhoz, hogy iskolánkban folytathassa tanulmányait.

Iskolánk férfidiákjai felmérést végeztek, hogy, melyik lány szép az iskolában és az Önök lánya minden tekintetben...ronda. Ezúton kérjük, hogy ha szeretné, hogy gyermeke továbbra is iskolánk diákja maradhasson, küldje el plasztikai sebészhez. Ha a sebész nem is tud lányukból Pamela Andersont "faragni", talán elviselhetőbb látványt tud R. N.-ból csinálni. Kérjük a műtétet minél hamarabb végezzék el, mivel a lánya a férfidiákok szerint (idézem):

"R. N. nem is ember. Gusztustalan, még bottal sem b..tatnám." Egy másik vélemény: "Ez meg mi? Undorító! Ízlésrombolás a diákok számára!"

Ezek a nyilatkozatok magukért beszélnek! Kérem, sürgősen műttessék meg!

Tisztelettel

K. F.

igazgató

Hát igen... Unatkoztunk fizikán.

További szép napot!

Raven

Nincsenek megjegyzések: