2008. december 19., péntek

"Az a bizonyos bolti látogatás"

Sziasztok!

Mint, azt Ti is láthatjátok a chaten, Áron (alias Béla...hehe, de nem poén???) azzal "rágja a fülem", hogy írjam meg azt a bizonyos bolti látogatást. Íme:

Egyik nap, mivel elmaradt egy tesióránk, elhatároztuk, hogy karácsonyi ajándékokat fogunk venni a vásárban. Persze egyik közös barátunknak jelmezt veszünk. De mivel olyan fajtát nem árultak a vásárban ezért eldöntöttük, hogy megvarratjuk... vagy megvesszük egy Szexshopban. Kerestünk is egyet a környéken. De, mivel nem múltunk el még 18 évesek, ezért kicsit égő lett volna az arra járok szeme láttára bemenni abba a bizonyos boltba. Nem is a bementel volt a baj, hanem, ha lebukunk és kidobnak minket onnan, na az lett volna az igazán égő. Ezért, addig bementünk egy másik boltba, ahonnan szemmel tarthattuk az utcán járó emberek mozgását. Nem sokkal később elérkezett az idő a cselekvésre.

Bementünk a boltba. Persze az eladónő rögtön mondta: "Kérem a személyiteket!"
Áron gyorsan mondta: "Valójában nem is vagyunk még 18 évesek."
Eladónő: "Azt látom..."
És Áron mondta is, hogy jelmez miatt jöttünk. A nő mutatott egy-két jó jelmezt, de egyik sem volt az igazi. Így aztán lassan kimentünk a teremből... A nő utánunk kiabált: "Azért vigyetek magatokkal egy szórólapot és nézzetek fel az oladlunkra is!" Mikor kiértünk, szakadtunk a röhögést, szórólap??? Menjünk fel a holnapjukra??? Ha már nem szolgálnak ki minket, mert nem vagyunk még 18-ak, akkor nem is kéne reklámozniuk magukat!!! De azért haláli volt az egész!

Megjegyzem, az a szórólap (azt hiszem) még mindig nálam van, majd bescannelem. Végülis az egész nagyon jól sikerült, mert az eladónőnagyon segítőkész volt meg rendes is... Talán még benézünk egyszer-kétszer ebbe a boltba...

További szép napot!
Raven

Nincsenek megjegyzések: