2009. január 24., szombat

Kicsit elvont...

FIGYELEM! A következő cikk elvont, beteg, morbid, akár még felháborító is lehet! Vagy akár mind a négy egyszerre (4 in 1). Ebből kifolyólag elolvasása nem kötelező! Megértéseteket köszönöm!

Sziasztok!

Valamelyik nap elgondolkodtam, mivel nem volt jobb dolgom... Hogy min? Ezen: ha valaki meghal, akkor a MyVip/IWIW, esetenként egyéb regisztrálós oldalakon a felhasználóját törlik? És ha igen, akkor ki (főleg, ha az elhunyt tudta csak a jelszót)! Mert az adminok ugye nem azzal foglalkoznak, hogy ki él és ki nem... Gondoljatok bele: hány olyan ember lehet fent MyVipen vagy IWIWen, aki már nem él. És ebből kifolyólag az olyan ismerősei, akik nem tartják vele rendszeresen a kapcsolatot, aki már rég nem látták, azok mind azt hiszik, hogy szegény ember még él. Mindig kapja tőlük a körleveleket, a születésnapi-névnapi és egyéb napi leveleket... És hiába várják a "Köszi a jókívánságokat! Szia" választ, nem kapják meg és azt hiszik, hogy az illető haragszik rájuk... Eből lesznek a családok közti viszályok... A többit meg tudjátok: a végén úgyis jön a Világvége.

Őszintén szólva nem tudom, hogy hogy a fenébe jutottam el idáig! Nem is az én problémám, hogy ki halt meg, miközben még "aktív a felhasználója" valaminek... Csak úgy elgondolkodtam ezen (is)...

További szép estét!
Raven

Nincsenek megjegyzések: