2009. január 30., péntek

Őrült forgatókönyvek

Üdv Néktek!

Ahogy azt ígértem, ismét jelentkezem! Ez a cikk néhány eléggé őrültek és elvontak... de őszintén, mit vártok? Unalmas cikkek jelenjenek meg az állatok szaporodásáról? Ugye nem! Vagy igen???
Ezeket a forgatókönyveket egy, a TV-ben látott riport (amit Brad Pittel készítettek ) ihlette. Ha jól emlékszem, az utóbbi időben Brad Pitt és Angelina Jolie közös filmje a Mr. és Mrs. Smith volt (javítsatok ki, ha tévedek!). Íme 1-2 olyan, film, melyekben ismét együtt szerepelnek férj és feleségként. Ja és persze hozzáteszem, hogy mindegyik filmben szerepel Amy Winehouse. Hogy miért? Még magam sem tudom...:D


Mr. és Mrs. MacGregor

Jill (Angelina Jolie) élete nagy szerelmét keresi. Egy nap legnagyobb meglepetésére a fürdőszobában találkozik Billel (Brad Pitt). Látja őt a tükörben (Amy Winehouse) és azonnal tudja: ez álmai hercege. A konfliktus a következő: Bill nős, és éppen Jill a felesége, mégpedig 10 éve. Kit válasszon Jill? Férjét (Brad Pitt), szerelmét (Brad Pitt) vagy netán mindkettőt (Brad Pitt)? Szenzációsan bonyolódó vígjáték a klasszikus bonyolódó vígjátékok stílusában.

Mr. és Mrs. LeMone

Franciaország a XVI. vagy XVII. században. Mindenesetre abban az időben, mikor mindenki azokban a hülye parókákban és telecicomázott ruhákban járt. Chantal (Angelina Jolie) hóhérként dolgozik egy kivégző nagvállalatnál. Egy nap a fiatal Dan Marat (Brad Pitt) kerül a bárdja alá. Chantal nem látja ki az és sutty, levágja a fejét. Elég szar helyzet. Brad Pitt halott, pedig még csak 10 perce megy a film. Mi lesz most? Na de most jön a sokkoló rész: Dannak van egy ikertestvére!!! Az ifjú Robespierre pontosan úgy néz ki, mint... na ki??? Na kicsoda? Szerintem tudjátok. Mindeneserte nem úgy néz ki, mint XVI. Lajos (Amy Winehouse).
Zene: Mozart, Vivaldi, Beethoven...stb.

Ezen kívül jön még: Angelina téves kapcsolása, Brad van a vonalban. Brad levelet ír és Angelina bontja ki. Angelina joghurtot (Brad Pitt) vásárol, de a szavatossági idő (Amy Winehouse) lejárt...

További szép napot!
Raven

Nincsenek megjegyzések: